Antiek, brocante en curiosa

Op deze pagina vind je mooie, écht oude dingen die antiek genoemd mogen worden. Maar ook artikelen die niet oud genoeg zijn om onder de noemer antiek te vallen en brocante genoemd worden. En tenslotte aparte, vreemde artikelen die we curiosa noemen. Voor meer informatie over het artikel en extra foto's klik op de artikelnaam of op de foto.

per pagina
 • Engels (petitfour) schaaltje Royal Worcester bloem
  Engels (petitfour) schaaltje Royal Worcester bloem

  Klein schaaltje met goudkleurig randje en bloemmotief. In originele doos. Diameter 10 cm. Royal Worcester fine bone China. Made in England. Op doosje zit sticker met nummer 72 700 408 02

  € 12,50
 • Gero Zilmeta kinderbeker Eekhoorn
  Gero Zilmeta kinderbeker Eekhoorn

  Uit de jaren '80. Kinderbeker met gegraveerde eekhoorn. Gero Zilmeta. Ca. 7 cm hoog.

  Gero Zilmeta is een zeer succesvolle metaallegering die sinds de jaren '30 is gebruikt voor het vervaardigen van vele bestekmodellen van Gero.…

  € 9,95
 • Fleurig kruikje bruin, beige met bloem motief
  Fleurig kruikje bruin, beige met bloem motief

  Kruikje van ca. 7 cm hoog. Oostenrijks aandoend. Binnenzijde en bodem zijn bruin. Buitenzijde is beige gemêleerd met bloemmotief in blauw, geel, groen en rood. Onderzijde is wat beschadigd, zie foto's. Geen merk bekend.

  € 3,95
 • Schilderijtje/ tegeltje Rembrandt
  Schilderijtje/ tegeltje Rembrandt

  Klein tegeltje in houten lijst. Formaat 8,5 x 8,5 cm. Aan achterzijde laat het hout deels los. Heel curieus lijstje.

  € 9,50
 • Vintage beeldje en muziekdoos dame
  Vintage beeldje en muziekdoos dame

  Mooi beeldje van klassieke dame in gele jurk met paraplu. Puntje van de paraplu is licht beschadigd. Is niet zichtbaar als het beeldje staat. Dit beeldje is ook een "muziekdoos". Aan de onderzijde kun je het mechanisme opwinden.…

  € 12,95
 • Mini vaasje “Delft”
  Mini vaasje “Delft”

  Klein vaasje met blauw motief van een bloem. Vaasje is 6,5 cm hoog. Op onderzijde staat Delft of Delfts? Zie foto. Lichte gebruiks- en ouderdomssporen.

  € 4,50
 • Kannetje “delftsblauw” molen Delft Holland
  Kannetje “delftsblauw” molen Delft Holland

  Klein kannetje met oortje met "delftsblauw" motief, landschap met molen. Kannetje is 5,5 cm hoog x 7 cm lang. Op onderzijde staat 890 Delft Holland. Kleine beschadiging aan het blauwe randje. Verder lichte ouderdomssporen.

  € 4,95
 • Klein “Delfts” bakje/bordje Holland Goedewaagen
  Klein “Delfts” bakje/bordje Holland Goedewaagen

  Klein bakje van 6 cm doorsnede met "Delftsblauw" motief van landschap met molen. Op achterzijde staat Goedewaagen handpainted 015019.

  € 4,50
 • Oud waterkannetje / kruikje Hohrih
  Oud waterkannetje / kruikje Hohrih

  Oud stenen kruikje/waterkannetje. Mooi gedecoreerd in blauw en bruin. Vintage dus heeft wat gebruikssporen. Kannetje is ca. 11 cm hoog. Op onderzijde staat Hohrih.

  € 12,50
 • Vintage klein koperen vaasje/bakje/keteltje
  Vintage klein koperen vaasje/bakje/keteltje

  Klein bakje, vaasje, keteltje. Weet niet waar het vroeger voor gebruikt werd. Op 3 pootjes. Koper en messing of rood en geel koper. Aan zijkant 2 leeuwen met ring. Ruitmotief. Heel licht van gewicht. Ca. 10 cm hoog, diameter 11,5…

  € 9,50
 • Brocante bord MZ porselain “Victorian ladies”
  Brocante bord MZ porselain “Victorian ladies”

  Mooi brocante bord in parelmoer met tafereel van "Victorian ladies". In de kleuren blauw, geel, roze, groen en goud. Golvende rand met goudkleurige bies. Diameter 25 cm. MZ Porcelain, Czech Republic. Genummerd 2.

  € 14,95
 • Wandbordjes tin klein
  Wandbordjes tin klein

  Set van 2 wandbordjes in tin. Met kleurrijk tafereel van "werken op het land/hooien" en "vrouw die spint bij open haard". Merkteken van engel met trompet. Diameter bordjes 10 cm.

  € 9,50
 • Vintage

  Krokodillenlederen schoudertas Veneto Italy
  Krokodillenlederen schoudertas Veneto Italy

  Bijzondere vintage tas. Gekocht op een veiling. Krokodillenleder. Afgewerkt met metaal. Voorzien van ritsjes en drukknoopsluiting. Binnenzijde afgewerkt met stof. Met draagriem. 28 x 30 cm. Merk Veneto, Made in Italy. Uit de jaren…

  € 95,00
 • Wandbordje Delft’s blauw winter-schip-toren
  Wandbordje Delft’s blauw winter-schip-toren

  Wandbordje Delft's blauw. Diameter 14,5 cm. Motief van winters landschap met toren, water en bootje. Kleine beschadiging aan achterzijde. Zie foto.

  € 12,50
 • Wandbord Delfts G. Poggenbeek Boch Sphinx
  Wandbord Delfts G. Poggenbeek Boch Sphinx

  Wandbord "Delfts" gesigneerd door G. Poggenbeek. Motief van Hollands landschap, rivier en boerderij. Op achterzijde staat: Made for Royal Sphinx Holland, by Boch.

  € 19,95
per pagina
© 2013 - 2021 ellensbazaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel